Tietosuoja

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste
Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §.
Laadittu 24.1.2020

Rekisterinpitäjä

Metsola Lifestyle Oy
Pulkkisentie 23 A
90440 Oulu
Finland
info@metsola.fi
+358 45 3119 727

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Sanna Paakki, toimitusjohtaja
+358 45 878 6525

Rekisterin nimi

metsola.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin piiriin kuuluvia tietoja käytetään ensisijaisesti rekisterinpitäjän asiakkaiden tilausten käsittelyä ja toimituksia varten. Muita käyttötarkoituksia ovat asiakassuhteen hoitaminen, markkinointitarkoitukset, tarjonnan kohdentaminen, tiedon analysointi sekä mahdolliset muut verkkopalveluumme liittyvät asiat. Rekisterin tietoja käytetään myös asiakasviestinnässä, mukaan lukien mahdollinen suoramarkkinointi, joka asiakkaalla on oikeus kieltää.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot, asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot, palvelun tilaukseen ja sisältöön liittyvät tiedot, asiakashistoriaan liittyvät tiedot, asiakastyytyväisyyteen liittyvät tiedot sekä markkinointi- ja asiakaspalvelutoimenpiteisiin liittyvät tiedot. Emme kerää maksamiseen liittyviä tietoja tai henkilötunnuksia.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä vain ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään. Tietoja päivitetään tarpeen mukaan asiakassuhteen aikana. Rekisteriin voidaan merkitä myös henkilötietoja sellaisista henkilöistä, joihin Metsola pyrkii luomaan asiakassuhteen tai on aloittamassa asiakassuhdetta. Nämä tiedot saadaan osana päivittäistä liiketoimintaa, rekisteröidyltä itseltään tai vaihtoehtoisesti rekisteritietoa tarjoavilta yrityksiltä.

Tiedon luovuttaminen henkilörekistereistä ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja sivulliselle ilman suostumusta, ellei tietojen luovutukseen ole lain mukaista velvollisuutta. Viranomaisille tietoja luovutetaan lakisääteisissä tapauksissa. Palveluntuottamiseen saatetaan käyttää ulkopuolisia palveluntuottajia, joille tietoja siirretään tätä tarkoitusta varten. Tietoja luovutetaan yrityksen ulkopuolisille ainoastaan niiltä osin kuin tilausten toimittaminen asiakkaalle ja tekniset ratkaisut sitä vaativat (esim. kuljetusyhtiöt).

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot toimittamalla sitä koskeva kirjallinen ja allekirjoitettu pyyntö Metsola Lifestyle Oy:lle.

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön. Tarkastusoikeutta tai tietojen korjausta, täydentämistä tai poistoa koskevat pyynnöt tulee esittää osoitteeseen: Metsola Lifestyle Oy, Pulkkisentie 23 A, 90440 Oulu.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinoinnissa. Kieltopyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@metsola.fi. Rekisteröity ei voi pyytää rekisterin pitäjää poistamaan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen tarvittavia tietoja

Rekisterin suojauksen periaatteet

Metsola.fi -verkkokaupan asiakasrekisterin tietoturvallisuus varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Tietoja suojataan mm. palomuurin, laitetilojen suojaamisen, käyttöoikeuksien ja salaustekniikoiden kautta.

Pääsy henkilötietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ovat vaitiolovelvollisia.

Ostoskorisi on tyhjä

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Palvelemme arkisin 9-15.
045 3119 727
info@metsola.fi

Toimitusehdot

TILAUKSEN TEKEMINEN JA TOIMITTAMINEN

Tervetuloa ostoksille Metsolan verkkokauppaan! Täältä löydät hyödyllistä tietoa mm. tilauksesta, toimituksesta, tuotevaihdoista ja palautuksista. Voit tehdä tilauksia verkkokaupastamme joko rekisteröitymällä käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä.

  • Jos jokin tuote on meiltä loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.
  • Emme yhdistä eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, voit tehdä sen asiakaspalautuksena tai tekemällä uuden tilauksen.
  • Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.

Kun tilauksesi loppusumma on yli 150 €, saat ilmaiset toimituskulut (Postipaketti ja Matkahuolto) Suomeen!
Kun tilauksesi loppusumma on yli 
150 €, saat ilmaiset toimituskulut ulkomaille (Baltia ja Eurooppa)!

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Klarna Checkout (toimii Suomessa) ja PayPal -maksujärjestelmiä. Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Klarna Checout tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot, samoin kuin sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ennalta valittu maksutapa on automaattisesti lasku. Asiakas voi itse valita hänelle sopivan maksutavan, kuten suoramaksun oman verkkopankin kautta tai korttimaksun. Klarna Checkout pitää huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta.

Valitsemalla Klarna laskun sinun ei tarvitse maksaa tilaustasi ennen sen toimitusta.

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi. Klarnan maksujärjestelmä tekee asiakkaan tunnistamisen ja tästä johtuen paketin noutopisteen tulee olla pääsääntöisesti n. 10 km säteellä tilauksella olevasta toimitusosoitteesta.

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Verkkopankit
(Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)

PayPal, Suomi ja ulkomaiden maksut


Toimituskulut ja -tavat

Tilaukseesi lisätään toimituskulut automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina, jolloin saat siitä aina seurantakoodin.

Postitus Suomeen ja Ahvenanmaalle
Posti 3,90
Postin Kotipaketti 9,90
Matkahuolto 4,90
Nouto Metsolasta 0,00. Arkisin 7.30 - 15.00 (Pulkkisentie 23 A, 90440 Kempele). Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus on noudettavissa.

Postitus EU-maihin
Postin Priority Parcel -paketti 4,90
GLS Euro Business Parcel 9,90
DHL Express Worldwide (joihinkin Euroopan maihin) 9,90

Lähetys EU:n ulkopuolelle 15,90

Toimitusaika

Pyrimme nopeaan postitukseen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana (esim. ALE, Drop-päivät, Black Friday).

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi. Sinulla on kuluttajana oikeus tutustua rauhassa tuotteeseen, tarkistaa se ja sovittaa sitä. Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Jos ostat tuotteen myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yhtä tärkeää. Älä tee käyttöönottopesua tuotteelle ennen kuin olet tehnyt ostopäätöksen ja todennut tuotteen sopivaksi.

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen joko vastaavan hintaiseen tai edullisempaan tuotteeseen, jolloin palautamme hinnanerotuksen asiakkaalle palautus- / vaihtokäsittelyn yhteydessä. Jos meillä ei ole enää haluamaasi vaihtotuotetta, teemme maksunpalautuksen.

Säilytämme tuotevarauksia n. yhden kuukauden ajan.

Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, niissä tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikunnossa. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa / laatikossa.

Yksi tuotevaihto on maksuton, mahdollista seuraavista veloitamme toimituskulun 3,90 €.

Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

Käsittelemme palautukset pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun palautuskäsittelyn yhteydessä käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 10,00 €:n käsittelykulun, joka kattaa postimaksut ja lähetyksen käsittelyn. Noutamaton lähetys ulkomaille veloitetaan toteutuneen rahtikulun mukaan + 10,00 €:n palautusmaksu.


PALAUTUS POSTIN JA MATKAHUOLLON KAUTTA SUOMESSA

Palauttaessa/vaihtaessa tuotteita voit lähettää tuotteet asiakaspalautustunnuksilla.

Postin tunnus on 615413 ja Matkahuollon 9525694. Käytä vaihdoissa ja palautuksissa edullisinta lähetystapaa. Kirjoita lähetykseen Metsolan osoite ja valitsemasi palautustunnus. Muista myös liittää lähetykseen palautus- / vaihtolomake ja omat yhteystietosi.

Postin ”Palauta Helposti -koodi” on kätevä tapa tehdä asiakaspalautus, kun olet tilannut pakettisi Postilla:
https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/

Palautusosoite: Metsola Lifestyle Oy, Pulkkisentie 23 A, 90440 Kempele.

Kaikki palautukset ovat maksullisia. Palautuskulut ovat 3,5 € tilaus, summa vähennetään palautuskäsittelyn yhteydessä.

Jos tilauksen osan palauttamisen jälkeen tilauksen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on matkalla meille.

TUOTEVIRHEILMOITUS

Täytä lomake osoitteessa: https://www.metsola.fi/page/14/tuotevirheilmoitus